סלק שמנת עם מרק שמיר
סלק שמנת עם מרק שמיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 198 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן זית, זרעי קימל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: סלט סלק קלוי וכתום עם ויניגרט שמיר שמנת, סלק צונן, מרק כתום ושמיר, ו מרק סלק קרמי (נא).
הוראות
שמן חום מעל חום בינוני-גבוה במחבת גדולה ועמוקה עד מנצנץ.
מוסיפים סלק, ואז בצל; לטגן, ערבוב מעט מאוד בהתחלה, ולאחר מכן לעתים קרובות יותר, עד סקווש להתחיל להפוך חום זהוב, 7 עד 8 דקות.
להפחית את החום לנמוך ולהוסיף חמאה, סוכר ושום; להמשיך לבשל עד שכל הירקות הם צבע קרמל ספוטי עשיר, על 10 דקות יותר.
הוסף זרעי קימל ופלפל קאיין; להמשיך לטגן עד ריחני, 30 שניות עד 1 דקה יותר.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה חלקית, עד סלק הם במכרז, על 10 דקות.
באמצעות בלנדר טבילה או בלנדר מסורתי, מחית (הוספת שמיר טרי) עד חלקה מאוד, 30 שניות עד 1 דקה. (אם משתמשים בבלנדר מסורתי, לפרוק אותו או על ידי הסרת מרכז הקופץ של המכסה או על ידי הרמת קצה אחד של המכסה. עטוף את מיכל הבלנדר במגבת מטבח. כדי "לנקות" את המכל, יוצקים קצת חצי, להתמזג בקצרה, ולאחר מכן להוסיף למרק.)
חזור למחבת( או סיר מרק); להוסיף מספיק חצי וחצי כך התערובת היא souplike, עדיין עבה מספיק כדי לצוף לקשט. לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל במידת הצורך.
מחממים דרך, מצקת לתוך קערות, מקשטים ומגישים.