סלרי קארי - מרק תפוחים עם שיטאקי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 101 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם כמון טחון, אבקת קארי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו קרם קארי של מרק סלרי, תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, ו לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק את השום עם 1/4 כפית מלח ים לתוך משחה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את רסק השום, הדבק מיסו, כמון, אבקת קארי, זרעי סלרי, פלפל שחור, 1 מלח ים כף, סלרי ותפוח למחבת; מבשלים ומערבבים עד הסלרי הוא מעט מתרכך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כפית על חצי תערובת תפוח וסלרי לתוך בלנדר יחד עם מרק עוף. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את התערובת נעה לפני שעזב אותו על פירה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
יוצקים לתוך סיר על חום בינוני יחד עם התערובת הנותרת מן המחבת, שמירה על כמה טפטוף במחבת.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את המחבת מעל חום בינוני. מבשלים את העוף בטפטופים עד השחמה לחלוטין, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את המים למחבת ומביאים לרתיחה תוך גרידה של חתיכות מזון משוחות מתחתית המחבת עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
יוצקים את כל התוכן של מחבת לתוך הקומקום יחד עם פטריות shiitake. מבשלים את המרק עד הפטריות התרככו, כ -20 דקות. מערבבים את חומץ בלסמי ושמן כמהין לתוך המרק כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)