סלרי בקארי - מרק תפוחים עם שיטאקה
סלרי קארי - מרק תפוחים עם שיטאקי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון המרק שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 101 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם כמון טחון, אבקת קארי, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 30%. נסו קרם קארי של מרק סלרי, תפוח קרמי ומרק שורש סלרי עם צ'דר בגריל, כריך בייקון ותפוח דבש חרדל, ו לובסטר ו Shiitake ראגו עם מחית שורש סלרי (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מרגמה ועלי, לרסק את השום עם 1/4 כפית מלח ים לתוך משחה.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את רסק השום, הדבק מיסו, כמון, אבקת קארי, זרעי סלרי, פלפל שחור, 1 מלח ים כף, סלרי ותפוח למחבת; מבשלים ומערבבים עד הסלרי הוא מעט מתרכך, 5 עד 7 דקות.
כפית על חצי תערובת תפוח וסלרי לתוך בלנדר יחד עם מרק עוף. החזק את המכסה של הבלנדר עם מגבת מטבח מקופלת בזהירות להתחיל את הבלנדר, באמצעות כמה פולסים מהירים כדי לקבל את התערובת נעה לפני שעזב אותו על פירה.
יוצקים לתוך סיר על חום בינוני יחד עם התערובת הנותרת מן המחבת, שמירה על כמה טפטוף במחבת.
מניחים את המחבת מעל חום בינוני. מבשלים את העוף בטפטופים עד השחמה לחלוטין, על 5 דקות.
יוצקים את המים למחבת ומביאים לרתיחה תוך גרידה של חתיכות מזון משוחות מתחתית המחבת עם כף עץ.
יוצקים את כל התוכן של מחבת לתוך הקומקום יחד עם פטריות shiitake. מבשלים את המרק עד הפטריות התרככו, כ -20 דקות. מערבבים את חומץ בלסמי ושמן כמהין לתוך המרק כדי לשרת.