סלרי ואנטיפסטו זית עם סלטה ריקוטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל סלרי ואנטי פאסטו זית עם סלטן ריקוטה. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 107 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו זיתים קלמאטיים, גרידת לימון, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו אפונה עם נענע וריקוטה סלטה, סלט ארוגולה עם ריקוטה סלטה, ו Cavatelli עם ארוגולה & ריקוטה סלטה (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הסלרי בקערה גדולה של מי קרח ומקרר עד מקופל ופריך מאוד, לפחות 2 שעות.
בקערה, להקציף את שמן הזית עם מיץ לימון, אנשובי, שום וגרידת לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מסננים את הסלרי מתייבש. החזירו את הסלרי לקערה היבשה וזרקו עם הזיתים והרוטב.
להעביר את antipasto לצלחת, לפזר את סלטה ריקוטה מעל ומגישים.