סלרי, ענבים צלויים וסלט פטריות
מתכון סלרי, ענבים צלויים סלט פטריות יכול להתבצע בערך בעוד 45 דקות.. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם עלי סלרי רכים, שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סלרי, ענבים צלויים וסלט פטריות, תפוח, ענבים וסלט סלרי, ו סלט סלרי ופטריות עם פרמזן מגולח.
הוראות
בקערה קטנה, לטאטא את החומץ עם מיץ לימון, זרעי סלרי, חרדל וחצי שום. בהדרגה לטאטא 1/4 כוס שמן זית ושמן שקדים עד emulsified. מתבלים את הרוטב במלח ופלפל.
במעבד מזון מיני, לשלב את השום הנותר עם פטרוזיליה, עלי סלרי ושקדים ודופק עד קצוץ דק.
להוסיף עוד 1/4 כוס שמן זית מחית למשחה עבה. מתבלים את הפסטו במלח ופלפל.
מברישים את הפטריות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה, פונה פעם אחת, עד מכרז משחימים, על 5 דקות. בקערה, לזרוק את הענבים עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל על חום גבוה עד העורות מתחילים להשחיר כתמים, על 3 דקות; קו הגריל עם רדיד מחורר אם הענבים ייפלו דרך.
מעבירים את הענבים והפטריות לקערה גדולה וזורקים עם הפסטו.
מסדרים את עלי החסה על מגש וטפטוף עם חצי מהרוטב. כפית את סלט פטריות וענבים על החסה. לזרוק את הסלרי עם ההלבשה הנותרת, כפית אותו על גבי ומגישים.