קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות9
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלרי, קבולו נירו ומחית בייקון

סלרי, קבולו נירו ומחית בייקון
אם יש לך בסביבה 40 דקות לבלות במטבח, Celeriac, cavolo nero & bacon mash יכול להיות מדהים ללא גלוטן וקמאיות מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 338 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלריק, בייקון לרדון, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. נסו לבבי Cavolo Nero, שעועית Borlotti ומרק בייקון מעושן, Cavolo Nero עם כוסברה, ו Cavolo Nero Kale (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את הסלריק במחבת מכוסה במשך 15-20 דקות או עד מכרז. בינתיים, מחממים מחבת ומבשלים את הבייקון במשך 5 דקות עד זהוב ופריך.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את cavolo nero או כרוב ומבשלים על אש נמוכה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב Lacinatoכרוב Lacinato
ל-1 אננסל-1 אננס
3
מסננים את הסלריק ו בליץ עם בלנדר יד עד חלקה. מערבבים בחמאה ושמנת. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבייקון ואת cavolo nero או כרוב, ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרוב Lacinatoכרוב Lacinato
CeleriacCeleriac
ל-1 אננסל-1 אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה