סלרי תפוח גרניטה
סלרי תפוח Granitan הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לכם טרגון, תפוחים של סבתא סמית, טבליות ויטמין c, וכמה מרכיבים אחרים על היד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: תפוח וסלרי גרניטה, סלרי תפוח גרניטה, ו סלרי תפוחים גרניטה.
הוראות
לרסק ויטמין c tablet בקערה עם גב של כף, ואז קו מסננת עם מטלית שק קמח לחה ולהגדיר מעל קערה.
תפוחי פירה עם מים 1/3 כוס במעבד מזון (לא להשתמש בבלנדר) עד כמעט חלקה, ואז לשפוך לתוך בד. צרור את הבד סביב תערובת ולסחוט מיץ ברור ככל האפשר באמצעות בד (על 11/2 כוסות). להשליך מוצקים שנותרו בבד. לשטוף ולסחוט בד, ואז לחזור לסנן.
טרגון Purée עם הנותרים 1/3 כוס מים במעבד עד המים הוא ירוק עמוק, ולאחר מכן להוסיף סלרי ו purée עד כמעט חלקה.
יוצקים לתוך מסננת מצופה לסחוט מיצים (על 1 1/2 כוסות) לתוך קערה עם מיץ תפוחים. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
להקפיא תערובת בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ', גירוד וערבוב עם מזלג כל 30 דקות, עד קפוא, לפחות 3 שעות. (זה יהיה קשה מדי לגרד פעם קפוא לחלוטין.)
Granita יכול להתבצע 2 ימים קדימה (לכסות פעם קפוא).
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר על 10 דקות מחדש לגרד לפני ההגשה.