סן פראן-קיסר עם קרוטוני בצק חמוצים
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו סן פראן-קיסר עם קרוטוני בצק חמוצים, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט קיסר עם רוטב קיסר תוצרת בית קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
מחממים שום ושמן על אש נמוכה וממיסים חמאה לתוך השמן.
מניחים את הלחם בקערה גדולה וזורקים עם שמן שום וחמאה. מתבלים בפלפל, פרמזן וקורנית.
מורחים קרוטונים באופן שווה על תבנית אפייה ואופים עד פריך וזהוב, 15 דקות.
בקערה שעשית קרוטונים ב, לשלב שום, מיץ לימון, רוטב חם, רוטב ווסטרשייר וחרדל.
להקציף בשמן זית כתית מעולה תוך ערבוב הרוטב.
הסר קרוטונים ולתת מגניב. כאשר אתה מוכן לשרת, להוסיף חסה על ההלבשה בקערה ולזרוק מעיל באופן שווה.
מוסיפים גבינה, מלח ופלפל, קרוטונים. זרוק שוב. התאם תבלינים ומגישים, עם או בלי אנשובי.