זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, חרדל דיז'ון, מלח ופלפל גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו סן פראן-קיסר עם קרוטוני בצק חמוצים, סלט קיסר עוף עם קרוטונים שום {ורוטב קיסר אור}, ו סלט קיסר עם רוטב קיסר תוצרת בית קרוטונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים שום ושמן על אש נמוכה וממיסים חמאה לתוך השמן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים את הלחם בקערה גדולה וזורקים עם שמן שום וחמאה. מתבלים בפלפל, פרמזן וקורנית.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
רוטב עגבניות Hunt's®
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מורחים קרוטונים באופן שווה על תבנית אפייה ואופים עד פריך וזהוב, 15 דקות.