סנאפר אדום עם סלט הדר ושומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סנאפר אדום עם פירות הדר וסלט שומר. מנה זו מכילה כ 36 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו עלי נענע, מלח ופלפל, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מחבת פריך צרוב פלורידה סנאפר עם פסיפלורה קרם פירות הדר פלורידה וסלט שומר מגולח, מעוטר בחסילונים מוקפצים פלורידה מפרץ וריבת מנגו ירוקה פיקנטית, סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, ו סנאפר מוקפץ עם סלט תפוז-שומר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. בקערה גדולה, לזרוק את צנוניות, שומר, פלפל, jalapeo, כוסברה, עירית ונענע. באמצעות סכין חדה, לקלף את האשכולית וכתום, הסרת כל החיקוי הלבן המר. עבודה מעל הקערה, לחתוך בין הממברנות ולשחרר את החלקים לקערה. לסחוט את הממברנות על הקערה.
מוסיפים את 2 כפות שמן זית ומיץ לימון לקערה ומתבלים את הסלט במלח ופלפל.
מניחים את הדגים על גיליון אפייה משומן היטב, חסון מברשת עם שמן זית; העונה עם מלח ופלפל. מטגנים 6 אינץ ' מהחום במשך 4 דקות, בצד אחד בלבד, רק עד לבן לאורך כל הדרך. באמצעות מרית, להעביר את הדגים לצלחות. למעלה עם הסלט ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.