סנאפר אדום קלוי עם רוזמרין
סנאפר אדום קלוי עם רוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 71 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 46 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שברי שומר, שמן זית, לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. עם כפית ציון של 99% המנה הזאת מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר גריל שום ורוזמרין, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל.
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
קו גיליון אפייה גדול כבד עם נייר כסף. שמן רדיד ודגים עם 1 כף שמן.
מפזרים את חלל הדגים במלח ופלפל. לסחוט 1/2 של הלימון בתוך חלל הדג. למלא את החלל עם בצל, שומר, רוזמרין sprigs.
אופים עד הדג הוא רק מבושל דרך העצם, על 40 דקות.
בינתיים, לסחוט את לימון הנותרים 1/2 לתוך קערה קטנה.
לטאטא את שברי שומר, רוזמרין, ושום. בהדרגה לטאטא את הנותרים 3 כפות שמן. מתבלים את רוטב הלימון, לפי הטעם, עם מלח ופלפל.
באמצעות סכין חדה, להפריד את 2 פילה מן עמוד השדרה. באמצעות מרית מתכת, להעביר את הפילה העליון לצלחת. הרם את עמוד השדרה של הדגים מן הפילה התחתון (עמוד השדרה והראש צריך לרדת יחד בקלות), ולהשליך. באמצעות המרית, להעביר את הפילה הנותרים צלחות.
מפזרים את הדגים במלח ופלפל.
לטפטף את רוטב הלימון על הדגים ולהגיש.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.