סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן
סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 800 קלוריות, 99 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אנשובי, שמן זית, ציר עוף וחרדל דיז'ון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 86%. סנאפר בסגנון ספרדי עם רוטב פלפל אדום קלוי, סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן, ו סנאפר אדום בגריל עם רוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
לוויניגרט: בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את הפלפלים, החומץ, השום, הזעפרן, הדבש והחרדל וערבבו 30 שניות. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן עד שהוא מתחלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
זעפרן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עבור סנאפר: מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מניחים כמון וכוסברה במטחנת תבלינים וטוחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מערבבים יחד את הכמון, הכוסברה, הפפריקה והגרידה ומניחים על צלחת גדולה. ציון הדגים מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומחפרים צד 1 בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריט
5
מחממים את שמן הזית בתבנית מוקפצת גדולה חסינת תנור, על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את הדג, בצד התבלינים כלפי מטה לתוך התבנית ומקפיצים עד להזהבה. הופכים את הדג, מכניסים לתנור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות או עד לבישול. פילה את הדג ומזלף את הוויניגרט הצהוב-זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
זעפרן
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים שמן בתנור הולנדי בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים אנשובי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים ברוקולי וציר עוף, מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
ניתן לשלב את הסנאפר האדום עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות ברוקס וילמט עמק פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!