קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן

סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן
סנאפר אדום שלם קלוי עם תבלינים ספרדיים ויניגרט פלפל צהוב זעפרן עם ברוקולי מטוגן לוקח בערך 35 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 4 מנות עם 800 קלוריות, 99 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת דורשת אנשובי, שמן זית, ציר עוף וחרדל דיז'ון. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית הזאת. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 86%. סנאפר בסגנון ספרדי עם רוטב פלפל אדום קלוי, סנאפר אדום עם ויניגרט עגבניות-זעפרן, ו סנאפר אדום בגריל עם רוטב פלפל אדום קלוי דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
לוויניגרט: בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את הפלפלים, החומץ, השום, הזעפרן, הדבש והחרדל וערבבו 30 שניות. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן עד שהוא מתחלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
זעפרןזעפרן
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
עבור סנאפר: מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים כמון וכוסברה במטחנת תבלינים וטוחנים דק.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
4
מערבבים יחד את הכמון, הכוסברה, הפפריקה והגרידה ומניחים על צלחת גדולה. ציון הדגים מכל צד, מתבלים במלח ופלפל ומחפרים צד 1 בתערובת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
מחממים את שמן הזית בתבנית מוקפצת גדולה חסינת תנור, על אש גבוהה עד לעישון.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מניחים את הדג, בצד התבלינים כלפי מטה לתוך התבנית ומקפיצים עד להזהבה. הופכים את הדג, מכניסים לתנור וממשיכים לבשל 6 עד 8 דקות או עד לבישול. פילה את הדג ומזלף את הוויניגרט הצהוב-זעפרן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהובפלפל צהוב
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
זעפרןזעפרן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מחממים שמן בתנור הולנדי בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים אנשובי ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
3
מוסיפים שום ומבשלים עד להזהבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
4
מוסיפים יין ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים ברוקולי וציר עוף, מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
6
מוציאים את המכסה ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים והברוקולי רך.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

ניתן לשלב את הסנאפר האדום עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות ברוקס וילמט עמק פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!