קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות31
מגזין

סנאפר ורוד בגריל עם אננס מקורמל-חמאת בצל ירוק ותענוג

סנאפר ורוד בגריל עם אננס מקורמל-חמאת בצל ירוק ותענוג
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז תנו סנאפר ורוד בגריל עם חמאת בצל ירוק אננס מקורמל והתענגו על ניסיון. מתאים ל-8 ומחירו 4 מנות.32 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 48 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 691 קלוריות. אם יש לך שמן קנולן, מיץ ליים, בצל ירוק ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כדי להשתמש בדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,דבש זנגוויל כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקאטרי דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: בצל ירוק בגריל ותענוג עגבניות, סלמון בגריל עם ג'ינג'ר ותבשיל בצל ירוק, ו טאקו דגים בגריל עם עגבניות בצל ירוק.

הוראות

1
מחממים גריל לחום בינוני-נמוך. צולים את הצ ' ילי עד לשלפוחיות והתרככו בכל רחביו.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מוציאים את הקליפה מהאננס ופורסים לתוךסיבובים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
מברישים את פרוסות האננס בשמן קנולה ומפזרים מעט סוכר. צולים עד לקרמל מכל הצדדים ופשוט רכים, בערך 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מוציאים ומניחים להתקרר מעט.
5
קוצצים גס מחצית מפרוסות האננס ו -1 מהצ ' ילי. מכניסים למעבד מזון עם החמאה ומעבדים עד לקבלת תערובת חלקה כמעט.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
מוסיפים 2 מהבצל הירוק וצ ' ילה דה ארבול ודופק רק כדי לשלב. טעם. אם האננס לא מתוק במיוחד, הוסיפו מעט דבש ודופק רק כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
מעבירים לקערה, מכסים ומכניסים למקרר עד לקבלת יציבות והטעמים מתמזגים, לפחות 1 שעה ועד 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
תנו לו להתחמם מעט לפני שצולים את הדג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
קוביות דק את שאר האננס והצ ' ילה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
10
שים אותם בקערה עם הבצל הירוק שנותר, שמן הזית, מיץ הליים ומעט מלח ופלפל. לזרוק לשלב. הניחו בצד בזמן שאתם צולים את הדג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
הגבירו את חום הגריל לגובה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מברישים את הדג בשמן קנולה ומפזרים מלח ופלפל. גריל, בשר-בצד למטה, עד חרוך ואתה יכול להזיז אותו עם מרית דגים ללא הבשר דבק הגריל, על 3 דקות. הפוך, ומרוח מעט מחמאת האננס בצד הבשר. צולים את הצד השני עד שהוא חרוך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
מעבירים לפלטה, מורחים על מעט יותר מתערובת החמאה, מעליהם את האננס מתענגים ומגישים מייד.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)(תערובת תבלינים קובנית)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות אלזס ווילם פינו גרי רזרב. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.