סנאפר יווני על הגריל
המתכון היווני סנאפר על הגריל יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 15 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 67 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לך רוטב טרטר של דוט, לימון, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סנאפר אדום יווני, סנאפר בסגנון יווני, ו טלה יווני Rotisserie / שיטות גריל (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף פילה דגים עם שמן; מפזרים באופן שווה עם תיבול יווני. למעלה כל פילה עם 2 פרוסות לימון.
מניחים חתיכה גדולה של נייר אלומיניום משומן קל על פני סבכת בישול גריל. סדר דגים על נייר כסף.
פילה גריל, מכוסה במכסה גריל, מעל חום בינוני גבוה (350 עד 40
15 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
מגישים עם רוטב טרטר של דוט.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בתיבול היווני הרב-תכליתי של קבנדר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.