סנאפר לימון צלוי שלם עם זיגוג לימון-משמש
סנאפר לימון צלוי שלם עם זיגוג לימון-משמש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 94 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 666 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סנאפר yellowtail, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. מתכונים דומים: סנאפר קלוי עם ארטישוק ולימון, רטבים - זיגוג לימון משמש / דאקירי ליים / אננס ג'ינג'ר, ו סנאפר לימון בזיליקום בגריל עם פלפלים קלויים.
הוראות
שמן קל תבנית אפייה או גיליון אפייה חסון. יש לשטוף דגים, לטפוח יבש, ולשכב במחבת. (בהתאם לגודל של המחבת והדגים שלך, ייתכן שיהיה עליך להשתמש בשני מחבתות כדי להכיל את כל 4 הדגים.)
מערבבים מיץ לימון ו -4 המרכיבים הבאים בקערה קטנה.
מברשת דגים בפנים ובחוץ עם חצי זיגוג לימון-משמש; להגדיר זיגוג נשאר בצד.
חומר חלל של כל דג עם 2 עד 3 פרוסות לימון 2 עלי דפנה.
להניח 1 או 2 פרוסות לימון על גבי כל דג, ולקשור כדי לאבטח.
אופים, חשוף, ב 425 במשך 15 עד 25 דקות או עד פתיתי דגים בקלות.
בינתיים, להקציף יחד עמילן תירס זיגוג שמורות בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![לשגשג פינו גריג ' יו]()
לשגשג פינו גריג ' יו