סנאפר עם רוטב צ'אנקי רומסקו דורש על 28 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 257 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו שקדים, פלפל, וידליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 90%. נסו סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב רומסקו , Hake עם "רומסקו "עבה, ו הליבוט עם צ'אנקי רומסקו (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם. מעיל פלפל, בצל, ושום עם ספריי בישול; להוסיף מחבת. לבשל, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
פלפל
ירק
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, 8 דקות. להפריש, ולשמור על חם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 46 דולר לבקבוק.