קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות2
מגזין

סנגריה אבטיח טרי

סנגריה אבטיח טרי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לך לחנות ותביא את קואנטרו, רום אנחו, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו אבטיח סנגריה-סנגריה לבנה, אבטיח סנגריה, ו סנגריה פטל אבטיח (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, קוביות אבטיח פירה. מתח לתוך קנקן גדול.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מוסיפים יין, רום, קואנטרו וסירופ פשוט ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סם גסם ג
CointreauCointreau
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דבש הדריםדבש הדרים
3
מיץ 1 ליים ולהוסיף מיץ לקנקן. חותכים את הלימון השני לאורך ולאחר מכן לחתוך לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
4
מוסיפים פרוסות סיד לכד, מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסת לייםפרוסת ליים
5
יוצקים למשקפי הגשה מלאים בקרח, מקשטים עם אבטיח ונפיחות מנטה נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אבטיחאבטיח
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated