סנגריה אבטיח טרי
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. לך לחנות ותביא את קואנטרו, רום אנחו, יין ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו אבטיח סנגריה-סנגריה לבנה, אבטיח סנגריה, ו סנגריה פטל אבטיח (מתכונים דומים).
הוראות
בבלנדר, קוביות אבטיח פירה. מתח לתוך קנקן גדול.
מוסיפים יין, רום, קואנטרו וסירופ פשוט ומערבבים.
מיץ 1 ליים ולהוסיף מיץ לקנקן. חותכים את הלימון השני לאורך ולאחר מכן לחתוך לפרוסות דקות.
מוסיפים פרוסות סיד לכד, מכסים ומקררים במשך 2 עד 4 שעות.
יוצקים למשקפי הגשה מלאים בקרח, מקשטים עם אבטיח ונפיחות מנטה נוספות.