סנגריה האביב
סנגריאן האביב נטול גלוטן,, חלב חינם, ו משקאות. מנה אחת מכילה 362 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-224 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לכם סודה קלאב, ליקר כתום כגון cointreau, תפוזים סומו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוף סנגריה עם פיפה SupraFruta סנגריה, אבטיח סנגריה-סנגריה לבנה, ו סנגריה קיצית וסנגריה קלאסית.
הוראות
מערבבים ג ' ינג ' ר, מים וסוכר בסיר קטן.
חום מעל חום גבוה עד רותחים, ערבוב כדי לפזר סוכר. להפחית לרתיחה ולהמשיך לבשל עד כ 10 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב. מתח דרך מסננת רשת בסדר. סירופ זנגביל ישמור במשך שבוע אחד במיכל אטום במקרר.
מוסיפים את קטעי הסומו הכתומים והלימון יחד עם 5 תפוזונים פרוסים לתחתית הכד.
הוסף ליקר Maraschino, ליקר תפוזים, ו 2 אונקיות של סירופ זנגביל ובלבול.
מוסיפים את כל הבקבוק של רוזה ומערבבים. שמור בקירור עד מוכן לשרת, עד 4 שעות.
כאשר מוכן לשרת, להוסיף פרוסת תפוז ולימון, כמה פרוסות תפוז וכמה ענבים קפואים לכל כוס.
הוסף 2 אונקיות של מי סודה לזכוכית. מערבבים את הסנגריה בקנקן ומאמץ לתוך כל כוס.