קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סנגריה סיידר

סנגריה סיידר
אם יש לך grand marnier, מלון, סיידר יבש למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סנגריה סיידר, סנגריה סיידר חג ההודיה, ו סנגריה סיידר קשה.

הוראות

1
שלב את כל הפרי פרוס, שורש זנגביל, סיידר קרח, Grand Marnier בצנצנת מייסון או מיכל resealable אחר. מקררים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2
לאחר שעתיים, להסיר ולהשליך את שורש זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
יוצקים את תערובת הפירות והאלכוהול לקנקן.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
4
הוסף 2 כוסות של קרח לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
5
לאט לאט לשפוך סיידר יבש למחצה לתוך קנקן ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר יבשסיידר יבש
6
מגישים בכוסות יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)