קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

סנגריה סיידר

סנגריה סיידר
אם יש לך grand marnier, מלון, סיידר יבש למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: סנגריה סיידר, סנגריה סיידר חג ההודיה, ו סנגריה סיידר קשה.

הוראות

1
שלב את כל הפרי פרוס, שורש זנגביל, סיידר קרח, Grand Marnier בצנצנת מייסון או מיכל resealable אחר. מקררים במשך שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
2
לאחר שעתיים, להסיר ולהשליך את שורש זנגביל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
יוצקים את תערובת הפירות והאלכוהול לקנקן.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
4
הוסף 2 כוסות של קרח לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
5
לאט לאט לשפוך סיידר יבש למחצה לתוך קנקן ומערבבים בעדינות לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סיידר יבשסיידר יבש
6
מגישים בכוסות יין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)