סנדוויץ' פרמזן חצילים מפורק
סנדוויץ פרמזן חצילים מפורק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכסה 46% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 61 גרם חלבון, 78 גרם שומן ובסך הכל 1500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 660 מעריצים. אם יש לכם פלפל דובדבן כבוש, לחמניות בריוש, חצילים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 93%. מתכונים דומים: ריגטוני פרמזן חצילים מפורקים, כריך פרמזן חצילים בגריל וטבעוני: כריך חצילים מטוגן עם מאיו חציל.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל-375 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית תנור בציפוי סיליקון ותבנית נוספת עם רשת. לחציל: בקערה זורקים את העגבניות עם החומץ הבלסמי, שמן הזית, הסוכר החום וקצת מלח. מניחים באופן שווה את העגבניות על תבנית האפייה המרופדת.
מכניסים לתנור וצולים עד להתקרמל מעט ומתייבש מעט, 20 עד 30 דקות. לְהַפְרִישׁ. מניחים את פרוסות החציל על הרשת (אם אין לכם רשת אפשר להשתמש במסננת סט בכיור).
מפזרים מלח על כל צד של החציל ונותנים למלח לעשות את העבודה במשך 15 עד 30 דקות. לאחר שהמלח שחרר לחות מהחציל, יבשו את הפרוסות בעזרת נייר סופג. לאחר מכן מפזרים פלפל מכל צד של החציל. מקימים עמדת לחם סטנדרטית עם הקמח בכלי רדוד אחד, הביצים בשנייה והפנקו מעורבב עם הפרמזן בכלי שלישי. חורצים כל פרוסת חציל בקמח, מנערים את כל העודפים, טובלים בביצה, מניחים לעודף לטפטף ואז מצפים בפנקו. הניחו בצד על הרשת וחזרו על הפעולה. במחבת גדולה מברזל יצוק, מחממים שמן צמחי בגודל 1 אינץ' ל-350 מעלות F. בעבודה בקבוצות קטנות, מטגנים את פרוסות החציל, הופכים פעם אחת, עד להזהבה, 3 עד 5 דקות בצד. בעזרת זוג מלקחיים מעבירים חזרה לרשת. חוזרים על הפעולה עם החציל הנותר. מקפידים לתבל את החציל כשהוא יוצא מהשמן. לבניית הסנדוויץ': חמאה וטוחנים משני צידי הלחמניות עד להזהבה ופריכה (אפשר לצלות גם את הלחמניות). קורעים את הבוראטה על הלחמניות התחתונות, ואז מוסיפים 2 פרוסות חצילים חמות, כמה עגבניות צלויות, כמה פלפלי שרי כבושים וכמה עלי בזיליקום טריים על כל לחמנייה.