סנדוויצ'ים עם חזה של דרום-מערב
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל יהודי. נסו להכין סנדוויצ'ים של דרום-מערבון Pulled Brisket בבית. בבמנה עיקרית זו יש 689 קלוריות , 73 גרם חלבון ו -33 גרם שומן למנה. מתכון ללא חלב זה מגיש 4 ומחירו 5.17 $ למנה . 11 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלה צ'ילי אנד אדובו, מים, חזה בקר ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. חנוכה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-20 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מצטיין של 87% . סנדוויצ'ים של בקר משוכה ברביקיו , חזה בקר ברביקיו , וחזה בקר מטוגן בירה עם רוטב דינג דאנג טוב דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מתבלים את הבשר בנדיבות במלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים מחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השמן ומחממים רק עד שמתחיל לעשן.
מוסיפים את הבשר ומבשלים, הופכים פעם אחת, עד להשחמה משני הצדדים, כ-10 דקות בסך הכל.
מעבירים את הבשר לבישול האיטי; משאירים את המחבת על האש.
מוסיפים שום, בצל, אבקת צ'ילי, כוסברה וכמון לטפטופים במחבת ומערבבים עד לריח, כדקה.
מוסיפים חומץ ומרתיחים עד שהוא כמעט נעלם, מגרדים את תחתית המחבת בכף עץ. מערבבים פנימה מים ויוצקים את התערובת על החזה. מועכים את העגבניות דרך האצבעות לתוך התנור האיטי; מוסיפים את מיצי העגבניות, הצ'יפוטלס, עלי הדפנה והמולסה. מכסים את הכיריים, מכוונים אותו על LOW ומבשלים את החזה עד שהוא מתפרק בקלות בעזרת מזלג, כ-8 שעות.
להגשה, השאירו את הבשר בסיר האיטי והשתמשו ב-2 מזלגות כדי לפרק אותו ולערבב אותו באופן שווה לתוך הרוטב; מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוציאים וזורקים עלי דפנה. עורמים את הבשר על לחמניות סנדוויץ' ומגישים עם ג'לפנוס. (זה גם נהדר מגולגל בטורטיות.)