כריכי גלידת ריבס דו קומתיים עשויים להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 302 קלוריות. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך מלח, פטל, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת לא משהו. נסו סנדוויצ'ים עם גלידת ריבס דו-קומתיים, פעמיים דקר עגבניות כריכים, ו פעמיים דקר משמש כריכי הודו (מתכונים דומים).
הוראות
1
לגרד זרעים שעועית וניל לתוך סיר בינוני כבד; להוסיף שעועית.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים ריבס (עם מיצים אם משתמשים קפוא), 1 כוס סוכר, 2 כפות סירופ תירס קמצוץ של מלח. מכסה פאן ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד ריבס הוא מכרז, על 10 דקות. מגניב; להשליך שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים תערובת ריבס בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים פטל עם מיצים; תערובת פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
5
להקציף חלמונים ביצה, 1/2 כוס שמנת, נשאר 1/2 כוס סוכר 2 כפות סירופ תירס בסיר בינוני נקי כבד להתמזג היטב. מערבבים תערובת על חום בינוני-נמוך עד עבה מספיק כדי מעיל כפית, על 7 דקות (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימון
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
זנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר מהחום.
7
מערבבים ב 2 1/3 כוסות ריבס-פטל פירה. מקררים חביצה עד שהיא מתקררת. מכסים ומקררים הנותרים ריבס-פטל עבור רוטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ריבס טרי, ועוד לקישוט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
תהליך rhubarb custard ב מכונת גלידה על פי הוראות היצרן. להקפיא במיכל מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
ריבס טרי, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
9
מניחים 8 מרנג פיסטוק על תבנית אפייה נקייה. למעלה כל מקצפת עם כף של גלידת ריבס-פטל; שטוח גלידה כדי להגיע לקצה של מרנג. מעל כל גלידה מכוסה מרנג עם מרנג אחר וכדור נוסף של גלידה; לשטח כדי להגיע לקצה. מעל כל אחד עם מרנג שלישי. לכסות ולהקפיא כריכי גלידה עד המשרד, על 2 שעות. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)