סנדלר אוכמניות
המתכון פאי אוכמניות יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. יש קינוח זה 421 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. אם יש לך גלידה vanillan, קירש, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, קובלר אוכמניות הטוב ביותר אי פעם, ו 3 c של סנדלר אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק את האוכמניות עם 2 כפיות של הקמח, 4 כפות של הסוכר, הקירש ואת גרידת לימון.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה סגלגל 9 על 12 אינץ'.
מערבבים את הקמח 1 כוס הנותרים עם 1 כף של הסוכר, אבקת אפייה ומלח.
חותכים את החמאה עד התערובת דומה ארוחה גסה. מערבבים 1/2 כוס חלב כדי להפוך בצק רך מאוד.
זרוק את הבצק על ידי כפיות על גבי תערובת ברי. לצנן את הידיים עם חצי מהחלב הנותר ולפרוש את הבצק כדי לכסות את רוב הפרי.
מברשת את החלק העליון של הבצק עם שאר החלב.
מפזרים את פני השטח עם הנותרים 2 כפיות סוכר.
אופים את הסנדלר במשך כ 35 דקות, או עד שהוא חום זהוב ואת פירות יער מבעבעים.