סנדלר אפרסק בורבון
סנדלר אפרסק בורבון יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 754 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סנדלר אפרסק בורבון, סנדלר אפרסק בורבון, ו סנדלר אפרסק בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מערבבים את האפרסקים, בורבון, 1/4 כוס סוכר, קורנפלור וקינמון בקערה גדולה וזורקים למעיל.
לנפות את הקמח, את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, אבקת אפייה ומלח לקערה.
חותכים 1 1/2 מקלות של החמאה לחתיכות קטנות; מוסיפים לתערובת הקמח וחותכים אותו עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים.
יוצקים את השמנת ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. אל תעבדו יותר מדי; הבצק צריך להיות קצת דביק אבל לניהול.
ממיסים את חמאת מקל 1/2 הנותרים במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את תערובת האפרסק ומבשלים בעדינות עד מחומם דרך, על 5 דקות.
להעביר את התערובת לתבנית אפייה 2 ליטר (או להשאיר במחבת). זרוק את הבצק בכףעל האפרסקים החמים. (יכולים להיות פערים כי הבצק יהיה לנפח ולהתפשט כפי שהוא אופה.)
מברישים את החלק העליון עם קצת שמנת כבדה ומפזרים סוכר וקצת קינמון נוסף.
אופים בתנור על תבנית אפייה (כדי לתפוס כל טיפות) עד הסנדלר הוא השחמה ואת הפרי מבעבע, 40 עד 45 דקות.