קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סנדלר אפרסק בורבון

סנדלר אפרסק בורבון
סנדלר אפרסק בורבון יכול להיות רק דרומי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. יש קינוח זה 754 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 45 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם שמנת כבדה, סוכר, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו סנדלר אפרסק בורבון, סנדלר אפרסק בורבון, ו סנדלר אפרסק בורבון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים את האפרסקים, בורבון, 1/4 כוס סוכר, קורנפלור וקינמון בקערה גדולה וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירסעמילן תירס
קינמוןקינמון
בורבוןבורבון
אפרסקאפרסק
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
לנפות את הקמח, את הסוכר 1/2 כוס הנותרים, אבקת אפייה ומלח לקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
חותכים 1 1/2 מקלות של החמאה לחתיכות קטנות; מוסיפים לתערובת הקמח וחותכים אותו עם בלנדר מאפה או את הידיים עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
יוצקים את השמנת ומערבבים רק עד הבצק מגיע יחד. אל תעבדו יותר מדי; הבצק צריך להיות קצת דביק אבל לניהול.
מרכיבים שתצטרך
קרםקרם
בצקבצק
6
ממיסים את חמאת מקל 1/2 הנותרים במחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את תערובת האפרסק ומבשלים בעדינות עד מחומם דרך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
8
להעביר את התערובת לתבנית אפייה 2 ליטר (או להשאיר במחבת). זרוק את הבצק בכףעל האפרסקים החמים. (יכולים להיות פערים כי הבצק יהיה לנפח ולהתפשט כפי שהוא אופה.)
מרכיבים שתצטרך
אפרסקאפרסק
מורחיםמורחים
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מברישים את החלק העליון עם קצת שמנת כבדה ומפזרים סוכר וקצת קינמון נוסף.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
קינמוןקינמון
סוכרסוכר
10
אופים בתנור על תבנית אפייה (כדי לתפוס כל טיפות) עד הסנדלר הוא השחמה ואת הפרי מבעבע, 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
11
מגישים חמים עם הגלידה.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
12
צילום: ג ' יימס בייגרי

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.