אם אתה רוצה להוסיף עוד דרום מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סנדלר אפרסק דובדבן עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם תערובת ביסקוויטים/אפייה, קליפת לימון, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 23%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סנדלר זנגוויל אפרסק ודובדבן, סנדלר קמח תירס דובדבן ואפרסק, ו סנדלר אפרסק מיושן (פאזל אפרסק ע. ק. א.).
הוראות
1
במיקרוגל משומן 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת, שלבו את מילוי הפאי, האפרסקים, מיץ הלימון והקינמון. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה במשך 3-4 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2
בקערה קטנה שלבו את תערובת הביסקוויטים, 3 כפיות סוכר, חלב, חמאה וקליפת לימון. זרוק על ידי כפות מעוגלות על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
1 חפיסת סוכריות שוקולד חלב עם שקדים (4-1/4 אונקיות), קצוצות
קרם שרי, יין מבעבע, ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "