קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

סנדלר אפרסק דובדבן

סנדלר אפרסק דובדבן
אם אתה רוצה להוסיף עוד דרום מתכונים לקופסת המתכונים שלך, סנדלר אפרסק דובדבן עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 402 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. אם יש לכם תערובת ביסקוויטים/אפייה, קליפת לימון, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך נהדר מרהיב ציון של 23%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם סנדלר זנגוויל אפרסק ודובדבן, סנדלר קמח תירס דובדבן ואפרסק, ו סנדלר אפרסק מיושן (פאזל אפרסק ע. ק. א.).

הוראות

1
במיקרוגל משומן 8 אינץ'. תבנית אפייה מרובעת, שלבו את מילוי הפאי, האפרסקים, מיץ הלימון והקינמון. מיקרוגל, לא מכוסה, גבוה במשך 3-4 דקות או עד לחימום, תוך ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
פטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובהפטל טרי ופיזורים דקורטיביים, לא חובה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
בקערה קטנה שלבו את תערובת הביסקוויטים, 3 כפיות סוכר, חלב, חמאה וקליפת לימון. זרוק על ידי כפות מעוגלות על מילוי.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובהסירופ מייפל ועוד שוקולד חלב מסובב וחמאת בוטנים, לא חובה
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
שלב קינמון ושאר הסוכר; מפזרים מעל ציפוי.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
אופים בחום של 400 טקס למשך 17-19 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מגישים חם עם גלידה.
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסקחטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק

יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel

קרם שרי, יין מבעבע, ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "