סנדלר אפרסקים רברב
אם יש לך בערך 50 דקות לבלות במטבח, סנדלר אפרסק ריבס עשוי להיות מדהים לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. אתה מקבל קינוח שמגיש 8. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 214 קלוריות. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. גשו לסופר וקנו מלח, סוכר, יוגורט, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 27%. ציון זה לא כל כך מדהים. נסו סנדלר אפרסק מיושן (פאזל אפרסק ע. ק. א.), סנדלר רברב, ו סנדלר רברב עבור מתכונים דומים.
הוראות
בסיר גדול שלבו סוכר, עמילן תירס, קינמון ומלח.
מסננים אפרסקים, שומרים סירופ.
מוסיפים סירופ וריבס לסיר; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
יוצקים לתוך 2-1/2 לא משומנים. תבנית אפייה; מניחים בצד.
שלב בקערה קמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים יוגורט ווניל רק עד לאיחוד.
זרוק על ידי כפות על פירות חמים.
אופים, ללא כיסוי, ב 400 ליטר במשך 30 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
שרי שמנת, יין מבעבע ופורט הם הבחירות המובילות שלי לסנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. סולרה קרם שרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.