סנדלר ברי איטי
המתכון סנדלר ברי איטי יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך בערך 3 שעות ו -10 דקות. לקינוח הזה יש 412 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תערובת אפייה, חמאה, פטל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סנדלר פירות יער לבישול איטי, סנדלר ברי איטי, ו סנדלר פירות יער לבישול איטי.
הוראות
ריססו את הכנס של סיר איטי בתרסיס בישול ללא מקל.
בקערת ערבוב גדולה זורקים יחד את כל הפירות הקפואים, הסוכר ותערובת האפייה של 1/2 כוס.
מעבירים את הפרי לתנור האיטי. בקערת ערבוב גדולה נוספת מערבבים יחד 2 1/4 כוסות תערובת אפייה, 1/4 כוס סוכר, חמאה מומסת וחלב בעזרת כף עץ. עם הידיים, טיפה חתיכות של בצק על גבי הפרי בתנור איטי. בקערת ערבוב קטנה מערבבים יחד את יתרת 1/4 כוס הסוכר והקינמון הטחון.
מפזרים את סוכר הקינמון על גבי הבצק ומניחים את המכסה על הכיריים האטיות. הופכים את הכוח לבשל גבוה ואיטי במשך 3 עד 4 שעות עד שהציפוי התנפח והפירות מבעבעים.
מגישים חם עם קצפת או גלידה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות פון הזוכה זכיות ריזלינג. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![פון זכייה זכיות ריזלינג]()
פון זכייה זכיות ריזלינג
אם אתה אוהב את 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח צד חיפוש עבור הלב שלך-תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזק יותר מ-14', הוא גם יבש ועשיר יותר. וזה כמו שצריך להיות; סכום המתיקות שהוא מכיל יעלה וירד עם מבנה היין של כל שנה, כי זה מה שעושים כורמים הגיוניים. האחרים פשוט הקימו נוסחה והיין "" מכיל-שי-גרם סוכר וזאט של זאט."לא זכיות ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש בהתגרות ומתוק בהתגרות, כך שתמשיך לשנות את דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא חכה, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.