סנדלר ג'ינג'ר-אגס
המתכון ג'ינג'ר אגס סנדלר מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, סוכר חום חזק, קליפת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. נסו סנדלר אגס ג'ינג'ר-ליים, מאפה תפוחים ג'ינג'ר אגס, ו ג'ינג'ר והל-מאפה אגסים מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק אגסים פרוסים עם סוכר חום וקמח.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה; מוסיפים תערובת אגס, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 10 דקות או עד למכרז.
הסר מן החום, ומערבבים פקאן, זנגביל, קליפה לימון.
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 2 ליטר.
רול piecrusts ללחוץ על קווי קיפול; לחתוך לרצועות 1/2 אינץ'. סדר רצועות בעיצוב הסריג מעל מילוי. Reroll הנותרים רצועות ושאריות.
חותכים צורות עלה מ piecrust באמצעות חותך עוגיות בצורת עלה 1 אינץ קטן. השתמש סכין קילוף כדי להבקיע בעדינות עיצובים בעלים,אם תרצה. מסדרים צורות עלים סביב הקצה הפנימי של צלחת האפייה, ויוצרים גבול דקורטיבי על קצות הסריג.
לטאטא יחד ביצה 1 כף מים; מברשת על piecrust.
אופים ב 425 במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.