סנדלר כופתאות אוכמניות
המתכון אוכמניות הכופתה סנדלר מוכן בערך 55 דקות וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון דרומי. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גבינת שמנת בת 3 פחות שומן, שיבולת שועל מיושנת, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: סנדלר כופתאות אוכמניות, מאפה תפוחים, ו כופתת פירות אוכמניות.
הוראות
תנור חום עד 177°. גריז קל 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית עם קיצור או ספריי בישול.
בסיר 3 ליטר, מחממים אוכמניות, 1 1/3 כוסות של הסוכר והחמאה לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב בעדינות עד החמאה נמסה וסוכר מומס.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת הנותרים 2/3 כוס סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד פלאפי. הכה בחלב עד חלקה. מערבבים תערובת ביסקוויק ושיבולת שועל.
מורחים שני שלישים מתערובת גבינת השמנת (כ -3 כוסות)בתבנית אפייה; תערובת אוכמניות כף באופן שווה מעל. Dollop הנותרים גבינת שמנת תערובת על תערובת אוכמניות.
אופים 35 דקות או עד מילוי הוא מבעבע ציפוי זהוב חום.