סנדלר מחבת האקלברי
סנדלר מחבת האקלברי יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל של 284 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לך הל טחון, חלב, האקלברי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. עם כפית ציון 11%, המנה הזו לא כל כך סופר. נסו סנדלר מחבת האקלברי, סנדלר האקלברי, ו סנדלר אפרסק האקלברי (מתכונים דומים).
הוראות
ב-12 אינץ'. מחבת אטומה לתנור או 9 על 13 אינץ'. תבנית אפייה, שלבו 1 1/2 כוסות סוכר (1 כוס אם משתמשים באוכמניות), טפיוקה, קינמון והל. מערבבים בעדינות במיץ לימון וגרגרים.
הניחו לעמוד, תוך ערבוב מדי פעם, כדי שהטפיוקה תתרכך מעט, 15 דקות (50 דקות לפירות יער קפואים; הם יתחילו להיראות רטובים).
על משטח מקומח עם מערוך מקומח, מרדדים מאפה ל -14 אינץ'. סיבוב או 10 על 14 אינץ'. מלבן, הרמת עד מאפה מחדש קמח מתחת אם צורך כדי למנוע דבק. חתוך קצוות לא אחידים בעזרת סכין. החלק נייר אפייה ללא שפה מתחת למאפה והקל עליו על פירות יער. מקפלים קצוות של מאפה תחת כך שהם סומק עם מחבת או צלחת, לחיצה יחד כל סדקים. חליל מאפה קצוות עם אצבע ואגודל כדי חותם.
מברישים קרום (אך לא קצוות מחורצים) בחלב ומפזרים 2 כפות שנותרו. סוכר.
חותכים כ -6 פתחי אוורור בקרום לשחרור אדים.
אופים עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע דרך פתחי אוורור, 50 עד 60 דקות; אוהל עם נייר כסף אם המאפה מתחיל להיות שחום מדי, והניח מתחת תבנית עם מסגרת אם הסנדלר מתחיל לבעבע.
תמיכה סנדלר מתחת, בזהירות להעביר מתלה ולתת מגניב לפחות 45 דקות.
מגישים חם או קריר, עם קרם פראשה לכף מעל.
* קנו האקלברי משווקי תוצרת מיוחדים או בחרו בעצמכם, מהגינה שלכם אם אתם מגדלים אותם או מהטבע. האקלברי נעים בין כחול-סגול לאדום ואפילו לבן; הם משגשגים ביערות תת-אלפיים ובכרי דשא במדינות מערביות רבות. במפלים, כבוד פרסם אזורים השמורים לאומה ההודית של יקמה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי לדרום. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. דומיין לסורה יבש קובי קלאסיק ריזלינג עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![דומיין לסורה דריי קובי קלאסיק ריזלינג]()
דומיין לסורה דריי קובי קלאסיק ריזלינג
מיץ ריזלינג של דומיין לסורה מותסס ב 100% במיכלים אל חלד. בעודו על גביו, היין מתערבל ביד (ב) טונאז ' סור שקרים) פעם בחודש, למשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. לריזלינג היבש הזה יש ריחות של פריחת הדרים וגרידת לימון, מרובדים על החיך עם רמזים לאגס.ריזלינג זה משתלב היטב עם אמנדין פורל, צדפות גולמיות והוא אפריטיף מקסים.