סנדלר עגבניות
מתכון עוגת עגבניות יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו -45 דקות. מנה אחת מכילה 344 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל, עגבניות שרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו סנדלר עגבניות, סנדלר עגבניות, ו סנדלר עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 2 כפות חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצל ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד רך וקל זהוב, על 5 דקות.
מוסיפים את השום, קורנית, קאיין ומבשלים 1 דקה יותר.
מוסיפים את העגבניות הקצוצות, סוכר חום ו 1 1/4 כפיות מלח. מביאים לרתיחה ומבשלים עד העגבניות רק מתחילים לרכך, 4 עד 5 דקות.
הסר מהחום, ואז בעדינות לערבב את עגבניות שרי וקמח.
העברה לתבנית אפייה 2 ליטר ונקודה עם 1 כף הנותרים חמאה.
לטאטא את הקמח, אבקת אפייה, סוכר מגורען, 3/4 מלח כפית, ופלפל שחור לטעום בקערה בינונית.
מוסיפים את החמאה ומשתמשים בחותך בצק או באצבעות כדי לשפשף את החמאה לתוך הקמח עד שהיא דומה לארוחה גסה עם חתיכות בגודל אפונה של חמאה.
מוסיפים את החלב, החרדל והקורנית ומערבבים בעדינות עם מזלג רק עד שהבצק דביק נוצר, נזהרים לא להעביד את הבצק יתר על המידה.
זרוק כדורי בצק על מילוי עגבניות לצחצח את הבצק עם חלב.
מניחים את הסנדלר על תבנית אפייה ואופים עד זהב מבעבע, 50 דקות עד 1 שעה.
תן לנוח 15 דקות לפני ההגשה.