סנדלר ריבס מיושן
המתכון הישן קובלר ריבס הוא מוכן בערך 1 שעה ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 144 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו קינוח ידידותי תקציב מאוד עבור יום האם. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, חמאה, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפה ססקטון מיושן, מאפה אפרסקים מיושן, ו מאפה אפרסקים מיושן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים ריבס לתחתית של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מקציפים 3/4 כוס סוכר לבן וחמאה יחד בקערה באמצעות מיקסר חשמלי עד שמנת וחלק; מערבבים 1 כוס קמח, חלב, אבקת אפייה, תמצית וניל, ו 1/2 כפית מלח.
יוצקים את הבלילה מעל ריבס.
מערבבים 1 כוס סוכר, קורנפלור, ו 1/4 כפית מלח בקערה; מפזרים מעל הבלילה.
יוצקים מים רותחים על שכבת תערובת סוכר.
אופים בתנור שחומם מראש עד סנדלר הוא השחמה קלה, על 1 שעה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.