סנדלר ריבס קרמל
המתכון קרמל ריבס סנדלר יכול לספק את הכמיהה הדרומית שלך סביב 1 שעה. לקינוח הזה יש 618 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום האם יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מים, קינמון-סוכר, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו סנדלר ריבס, סנדלר ריבס, ו סנדלר ריבס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר על אש בינונית ממיסים 3 כפות חמאה.
מוסיפים סוכר חום, 1/4 כוס סוכר ועמילן תירס. מערבבים בהדרגה מים וריבס; מבשלים ומערבבים עד להסמכה, בערך 5-8 דקות.
הוסף צבעי מאכל אם תרצה בכך.
יוצקים לתוך 2-מרובע משומן. תבנית אפייה ומניחים בצד.
בקערה אחרת שלבו קמח, אבקת אפייה, מלח ושאר הסוכר. ממיסים את החמאה שנותרה; מוסיפים לחומרים יבשים עם חלב.
מערבבים היטב. זרוק על ידי כפות על תערובת ריבס.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהפרי מבעבע והחלק העליון חום זהוב.
מגישים חם עם קצפת או גלידה אם רוצים.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. אתה יכול לנסות את שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
![ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן]()
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב.