סנדלר תות ריבס
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון מדהים של 31%. ציון זה לא כל כך מעולה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: סנדלר רברב תות, סנדלר רברב תות, ו סנדלר תות-ריבס.
הוראות
בקערה שלבו את הסוכר והקמח; מערבבים פנימה ריבס ותותים.
מעבירים ל -11 אינץ ' משומן. 7 אינץ'. תבנית אפייה. נקודה עם חמאה.
לקבלת קרום, לשלב את הקמח והמלח; מוסיפים שמן ומים. מערבבים בעזרת מזלג עד שהתערובת יוצרת כדור.
מרדדים בין שתי פיסות נייר שעווה ל -11 אינץ'. 7 אינץ'. מלבן.
מחק גיליון עליון של נייר שעווה. הפוך בצק על מילוי וקלף בעדינות נייר שעווה.
מברישים בצק בחלב; מפזרים סוכר.
אופים בחום של 425 במשך 40-50 דקות או עד להזהבה.
מגישים עם גלידה אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יין מבעבע, יציאה, ריזלינג, Moscato Dasti, Zinfandel
קרם שרי, יין מבעבע, ופורט הם בחירה מצוינת עבור סנדלר. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "