"סנדרה הרהרה יין
היין המסומם של סנדרה ללא גלוטן וללא לקטוז משקאות. מנה אחת מכילה 1316 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. אם יש לך שקדים חתוכים, קליפת תפוז, מקלות קינמון ארוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 29%. מתכונים דומים: יין מחושל-לא להתבלבל עם יין עובש, יין מחושל {יין חם-יין חם Chaud}, ו יין מחושל.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מעל חום בינוני-נמוך, יוצקים בקבוק שלם של יין אדום לתוך סיר. הקפד לא להעלות את הטמפרטורה יותר מדי, אחרת האלכוהול יישרף והסוכרים יחרכו. מערבבים את הסוכר וממשיכים לערבב עד שהוא מומס, על 1 דקה.
מוסיפים את הוניל, תערובת תבלינים פאי תפוחים, קליפת תפוז, זנגביל טרי וצימוקים. אפשר לתערובת לתלול במשך 10 דקות.
בדוק על ידי ערבוב מדי פעם. כשהיין מתחיל לזוז קצת יותר לאט ונעשה קצת מתקתק, יוצקים את הוודקה והברנדי. המשך תלול במשך 5 עד 7 דקות
הנח 3 עד 4 שקדים לתוך החלק התחתון של כוסות הגשה או ספלים. אם אתה שופך את המשקה החם לתוך זכוכית, הקפד לקבל כפית מתכת נחה בתוך כלי השיט. זה יעביר את החום הרחק מהזכוכית, כך שזה לא יישבר. באמצעות המצקת שלך, יוצקים את המשקה דרך מסננת (מסננת תה) לתוך המשקפיים.
מקשטים עם מקל קינמון ארוך.