סנטה פה קווזדילות צמחוניות
סנטה פה וגי קווזדילס הוא הר ד ' אובר מקסיקני. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מכלמתכונים יש 35 אוהדים. אם יש לכם פלפל חריף, תירס גרעין, בצל ירוק וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 77%, המנה הזו מוצקה. קסדילות עוף סנטה פה, קסדילות עוף סנטה פה, ו קסדילות עוף סנטה פה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מכינים מחבת גדולה משומנת קלות על אש בינונית.
מניחים את הטורטייה במחבת והופכים אותה פעם אחת כדי להבטיח ציפוי אחיד של שמן משני הצדדים.
אפשר טורטיה לחמם בצד אחד במשך 1 דקה. החל ממרכז הטורטייה, מורחים באופן שווה את תערובת הגבינה עד לכיסוי כל פני השטח של הטורטייה. מעל הגבינה תירס, פלפל אדום, שעועית שחורה ובצל ירוק. כשהגבינה נמסה לחלוטין, החלק בזהירות את הטורטייה מהתבנית על קרש חיתוך. פורסים ל -8 טריזים ומגישים חם.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירה מצוינת עבור קסדילה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. בורן קוטג ' קאשבורן פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר]()
לשרוף קוטג ' קשבורן פינו נואר
תווי דובדבן כהה בשלים, דומדמניות אדומות ושוקולד קודמים לתווים מלוחים של טימין בר, בריאר ואדמה. טאנינים גמישים למילוי פה מעניקים עומק לחיך, בעוד שהרעננות והחומציות האדומה-ברי שומרים על אורך, מיקוד ואיזון מקסימים.