כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם עגבניות, הס אבוקדו, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב plantains אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פלנטיין עם אבוקדו חמאה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה נהדר. מתכונים דומים: עוף קולומביאני SANCOCHO (SANCOCHO DE GALLINAn O VALLUNO), Sancocho Costeño (החוף האטלנטי Sancocho), ו Sancocho Trifásico (שלושה בשרים Sancocho).
הוראות
1
מניחים את הכוסברה, בצל ירוק, צ ' ילי, בצל, מיץ ליים ו 3/4 כוס מים בקערת זכוכית קטנה או צנצנת עם מכסה הולם הדוק.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את העגבניה, אם משתמשים בה, מתבלים במלח כדי לטעום ולערבב את כל המרכיבים יחד. מכסים ומניחים את ה-aji בצד בטמפרטורת החדר למשך מספר שעות כדי לאפשר לטעמים להשתחרר לנוזל, ואז מקררים עד ההגשה.;
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
3
מחממים את השמן בסיר גדול מעל חום בינוני במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הבצלים ואת השום ומבשלים עד שהם רכים ושקופים, כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים את העגבניות, עלי המפרץ, ואת הקורנית וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מוסיפים את העוף ואת צלעות הבשר ומבשלים עד העגבניות התפוררו, כ 15 דקות, ערבוב מדי פעם ברפרוף את הקצף מהחלק העליון של המרק בעת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
7
מוסיפים את הבננות הירוקות, הכוסברה, ומניות העוף ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, מכוסה, עד plantains הם מכרז, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
8
באמצעות כף מחוררת, להסיר את העוף מן הסיר ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את תפוחי האדמה, דלעת, בננות בשלות, יוקה ותירס ומבשלים, חשופים, עד ששניהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
קסבה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
10
הסר את הכוסברה ואת עלי המפרץ והחזר את העוף לסיר כדי לחמם אותו מחדש. כדי לשרת, לארגן חתיכת עוף, קצת בשר בקר, בננות, וכמה חתיכות של יוקה ותפוחי אדמה על כל צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
3 עד 4 פאונד דג חרב טרי, פרוס למנות 1/2 אינץ' (בערך 2 לאדם, 3 עד 4 אונקיות כל אחת)
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קסבה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
מגישים את המרק בקערה קטנה, ואת רוטב aji בצד, יחד עם קערה של אורז, תירס, כמה אבוקדו וarpas או טורטיות על צלחות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה