קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות24
מגזין

סעודת יום ראשון: בקר, בצל ונזיד פורטר

סעודת יום ראשון: בקר, בצל ונזיד פורטר
ארוחת יום ראשון: בשר בקר, בצל ונזיד פורטר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 582 קלוריות, 52 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם בצל, שאלוט, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו, סעודת יום ראשון: תבשיל כבש עם כופתאות פרג, ו ארוחת יום ראשון: קפה שפשף צלעות בקר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מתבלים את בשר בקר עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
2
מחממים רסס גדול של שמן על חום בינוני גבוה בסיר גדול וצורב בשר בקר בקבוצות קטנות עד שכל הצדדים הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
הסר מ סיר ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מניחים את הסיר בחזרה על חום ולהוסיף חמאה; לאחר החמאה נמסה, מוסיפים בצל בצלים ובצלצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל ובצלים שאלוט רכים, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיף בשר שמורות וכל מיצים, חבורה של קורנית, ופורטר, ולאחר מכן להוסיף מלאי בשר כדי לכסות. להביא לרתיחה ולאחר מכן להפוך את החום נמוך, לכסות חלקית עם מכסה, ולתת לבשל עד רך ובישול נוזלי הוא מעובה, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
פורטר.פורטר.
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
להוסיף מלאי נוסף לפי הצורך, כך תבשיל לא להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
לאחר התבשיל מעובה בשר הוא רך, העונה לטעום עם מלח ופלפל, ולאחר מכן לשרת עם תפוחי אדמה וכוס פורטר-אם יש שמאל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
פורטר.פורטר.
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב