סעודת יום ראשון: זנבות לובסטר בגריל עם פארו חם, תירס קלוי וסלט עגבניות
סעודת יום ראשון: זנבות לובסטר בגריל עם פארו חם, תירס קלוי וסלט עגבניות הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 255 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם טימין, חומץ סיידר, מלח כשר ופלפל סדוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. נסו זנבות לובסטר בגריל עם נקטרינה-סלט אבוקדו, סטייק חצאית בגריל עם תירס חם וסלט עגבניות שרי, ו זנבות לובסטר צלויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המנגל או מחבת הגריל. לקלף את שתי האוזניים של תירס טפטוף עם שמן זית, מלח ופלפל. גריל עד כמה גרעינים מתחילים char, על 6 דקות.
מקציפים יחד חומץ, שמן זית וחרדל דיז ' ון, ומתבלים במלח ופלפל. לזרוק רוטב עם פארו ועגבניות שרי (ועלים ממעיינות טימין) ולהניח בצד.
לפצל את זנבות הלובסטר שלך לשניים על ידי חיתוך דרך החלק התחתון. במידת האפשר, נסה לשמור על חצי פגז מחובר חלקית. מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל, ומניחים על הגריל, צד הקליפה למטה. גריל עד פגז הופך אדום ורדרד, 4-7 דקות. הפוך ומבשל עד הלובסטר מבושל אבל לא מוצק מדי, 2-6 דקות.
מגישים סלט פארו עם זנב לובסטר עם כוס גבוהה של יין מבעבע.