סעודת יום ראשון: יין אדום ועגבניות מטוגנות
סעודת יום ראשון: יין אדום ועגבניות צלוחיות מטוגנות הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני משקאות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1093 קלוריות, 109 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-47 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות משומר, מלח כשר ופלפל סדוק, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו זנב-שור מטובל ביין אדום, שוורי יין מטוגנים, ו שוורים מטוגנים ופסטת יין אדום תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים צלחת צמה גדולה מעל חום בינוני גבוה, רסס עם שמן זית, ו זנב סוס העונה עם מלח ופלפל. כאשר שמן מנצנץ להוסיף זנב שור לצלימת צלחת. צרוב שור על כל הצדדים עד חום זהוב עמוק.
לאחר oxtails הם להסיר חום מחבת ושמורה.
הוסף שאלוט פרוס ערבוב כדי scarp את חתיכות חומות מתחתית המחבת עד שאלוט מתחילים לקחת על צבע כלשהו, על 8 דקות.
מוסיפים זנב שור למחבת, שופכים מעל יין אדום ופחית של עגבניות מבושלות שלמות ומביאים לרתיחה על הכיריים למעלה. מכסים עם מכסה ומניחים בתנור עד זנב הסוס הם מכרז מזלג, על 3 שעות.
לאחר זנב הסוס מכרז להסיר זנבות ו sprig של אורגנו מ צלימת נוזל ולהפחית את הנוזל על חום גבוה בינוני עד עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 20 דקות. שור חם ברוטב מופחת לפני ההגשה.
מגישים עם פירה רכה ויין אדום יותר.