סעודת ספריריב וכרוב כבוש פשוטה
ניתן להכין את המתכון פשוט לארוחת ערב עם כרוב כבוש תוך כ-6 שעות ו-30 דקות. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 1160 קלוריות, 51 גרם חלבון ו-84 גרם שומן כל אחת. המתכון הזה מכסה 39% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו פלפל, תפוחי אדמה, סוכר חום ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: ארוחת חזיר כרוב כבוש, סעודת כרוב כבוש נקניק וארוחת פרחח כרוב כבוש.
הוראות
ב-6 qt. בישול איטי, מניחים את תפוחי האדמה, הבצל, התפוח והבייקון.
מסננים כרוב כבוש, שומרים 1/3 כוס מהנוזל; מוסיפים כרוב כבוש ונוזל שמור לבישול איטי.
חותכים ספיירריב למנות בגודל מנה; מפזרים מלח ופלפל. במחבת גדולה מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה; צלעות חומות בקבוצות.
להעביר לבישול איטי; מפזרים סוכר חום וזרעי קימל.
הוסף נקניק; לשפוך בירה. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-7 שעות או עד שהצלעות רכות.