קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

ספגטי All ' Amatriciana

ספגטי All ' Amatriciana
ספגטי All ' Amatriciana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 684 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, רסק עגבניות, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ספגטי וכדורי בשר כל ' Amatriciana, amatriciana סקווש ספגטי, ו ארוחת ערב: ספגטי All ' Amatriciana (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
בינתיים, לפרוש את pancetta.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
4
חותכים אותו לחתיכות ארוכות 1 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל נתח דק על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
5
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום נמוך למדי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את pancetta ומבשלים עד שהוא הופך חלק השומן שלה, על 5 דקות. אל תאפשר לו קריספ.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טהפנצ ' טה
7
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 10 דקות. בעוד הבצל מתבשל, מוסיפים את הפסטה למים הרותחים.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
פסטהפסטה
מיםמים
8
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והפטרוזיליה לתערובת הבצל ומבשלים בקצרה כדי לשחרר את הניחוח שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
פטרוזיליהפטרוזיליה
בצלבצל
9
מוסיפים את החומץ ומבשלים בקצרה עד שהוא מתאדה, ולאחר מכן מוסיפים את מחית העגבניות ו 1/4 כוס מי הפסטה. מבשלים בקצרה להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניותמחית עגבניות
מיםמים
חומץחומץ
10
כאשר הפסטה היא פשוט ביישן של אל דנטה, לנקז אותו ולהחזיר אותו לסיר חם על חום מתון.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
מוסיפים את הרוטב ומבשלים בקצרה כך הפסטה סופגת חלק מהרוטב, ולאחר מכן להעביר את הפסטה לקערת מנה מחוממת ומקלחת עם פקורינו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
מגישים באופן מיידי.