ספגטי All ' Amatriciana
ספגטי All ' Amatriciana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 684 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פרמזן, רסק עגבניות, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו ספגטי וכדורי בשר כל ' Amatriciana, amatriciana סקווש ספגטי, ו ארוחת ערב: ספגטי All ' Amatriciana (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
בינתיים, לפרוש את pancetta.
חותכים אותו לחתיכות ארוכות 1 אינץ', ולאחר מכן לחתוך כל נתח דק על פני התבואה.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום נמוך למדי.
מוסיף את pancetta ומבשלים עד שהוא הופך חלק השומן שלה, על 5 דקות. אל תאפשר לו קריספ.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 10 דקות. בעוד הבצל מתבשל, מוסיפים את הפסטה למים הרותחים.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום והפטרוזיליה לתערובת הבצל ומבשלים בקצרה כדי לשחרר את הניחוח שלהם.
מוסיפים את החומץ ומבשלים בקצרה עד שהוא מתאדה, ולאחר מכן מוסיפים את מחית העגבניות ו 1/4 כוס מי הפסטה. מבשלים בקצרה להתמזג.
כאשר הפסטה היא פשוט ביישן של אל דנטה, לנקז אותו ולהחזיר אותו לסיר חם על חום מתון.
מוסיפים את הרוטב ומבשלים בקצרה כך הפסטה סופגת חלק מהרוטב, ולאחר מכן להעביר את הפסטה לקערת מנה מחוממת ומקלחת עם פקורינו.