ספגטי אל לימון עם עוף עלום
זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו ספגטי אל לימון, ספגטי אל לימון (עם לימון ), ו עוף הלימון המפורסם של ראו (פולו אל לימון) (מתכונים דומים).
הוראות
להביא מרק עוף להתבשל מעל חום בינוני בסיר בינוני.
מוסיפים חזה עוף, 1 כפית מלח, וגבעולי בזיליקום למרק. להפחית את החום נמוך ומבשלים בעדינות עד עוף מבושל רק דרך (160°F), על 12 דקות.
העברה לצלחת וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס עם שני מזלגות לחתיכות בגודל ביס.
בעוד עוף הוא בישול, להביא 5 ליטרים מים לרתיחה מעל חום גבוה בסיר גדול.
מוסיפים 1 כף מלח ופסטה. מבשלים לאל דנטה המוצק. להזמין 2 כוסות מים פסטה לנקז פסטה. לשטוף בקצרה תחת מים קרים כדי לעצור את הפסטה מבישול.
בסיר פסטה, להביא 1 כוס פסטה מים, שמנת, וגלידה כדי להתבשל מעל חום בינוני. לבשל במשך 1 דקה.
לטאטא ב 1 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, ושמן. להחזיר פסטה לסיר ולזרוק עם פרמזן, עוף, מיץ לימון, ובזיליקום על אש נמוכה במשך כ 1 דקה כדי להתחמם דרך ועבור טעמים לספוג, הוספת מי פסטה יותר לפי הצורך כדי לשחרר. מתבלים ומגישים מיד, מטפטפים בשמן זית נוסף ופרמזן מגוררת במיוחד.