המתכון ספגטי אלה קרבונרה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-30 דקות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 567 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל, פקורינו רומנו, פנקטה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה עובד טוב כמנה עיקרית משתלמת מאוד. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. נסו ספגטי אלה קרבונרה, ספגטי אלה קרבונרה, ו ספגטי אלה קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מרתיחים את הספגטי במים מומלחים עד שהוא אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מסננים ומניחים בצד.
4
מקציפים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
מוסיפים את הפלפל השחור והגבינה לביצים הטרופות. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
הוסף שמנת לתערובת זו, אם תרצה, למנה שמנת יותר.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
7
מכניסים את השמן לסיר עם הפנקטה, ומקפיצים למשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
8
מוסיפים את הספגטי למחבת ומטגנים עוד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מכבים את הלהבה (זה חשוב) ומוסיפים את תערובת הביצים והגבינה לפסטה ומערבבים.