ספגטי ברוטב בזיליקום טרי
ספגטי ברוטב בזיליקום טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לך מלח, בזיליקום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ורוטב בזיליקום עגבניות, רוטב ספגטי עגבניות טרי תוצרת בית, ו הספגטי של סקרפטה עם רוטב עגבניות טרי ושמן בזיליקום שום.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מערבבים בשר בקר, בצל ושום בסיר גדול, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
לנקז היטב. נגבו את הטפטוף מהמחבת במגבת נייר; החזירו את תערובת הבשר למחבת.
מערבבים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום, שמן זית ומלח. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.