ספגטי ברוטב בזיליקום טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לך מלח, בזיליקום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ורוטב בזיליקום עגבניות, רוטב ספגטי עגבניות טרי תוצרת בית, ו הספגטי של סקרפטה עם רוטב עגבניות טרי ושמן בזיליקום שום.
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מלח
2
מערבבים בשר בקר, בצל ושום בסיר גדול, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
לנקז היטב. נגבו את הטפטוף מהמחבת במגבת נייר; החזירו את תערובת הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשר
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
4
מערבבים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
5
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום, שמן זית ומלח. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.