קושיבינוני
מוכן ב41 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

ספגטי ברוטב בזיליקום טרי

ספגטי ברוטב בזיליקום טרי
ספגטי ברוטב בזיליקום טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. אם יש לך מלח, בזיליקום, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. מתכונים דומים: סקווש ספגטי ורוטב בזיליקום עגבניות, רוטב ספגטי עגבניות טרי תוצרת בית, ו הספגטי של סקרפטה עם רוטב עגבניות טרי ושמן בזיליקום שום.

הוראות

1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
מלחמלח
2
מערבבים בשר בקר, בצל ושום בסיר גדול, ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
לנקז היטב. נגבו את הטפטוף מהמחבת במגבת נייר; החזירו את תערובת הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מחבתמחבת
4
מערבבים עגבניות ו-4 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
5
הסר מהחום; מערבבים בזיליקום, שמן זית ומלח. לכסות ולתת לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
באזיל!באזיל!
מלחמלח
6
מגישים על פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה