ספגטי ברוטב בשר
ספגטי ברוטב בשר הוא חלב חינם ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 429 קלוריות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, ספגטי, מרק בשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. וזה טוב. נסו ספגטי ברוטב בשר, רוטב ספגטי ובשר, ו רוטב ספגטי שני בשרים (מתכונים דומים).
הוראות
לחמם מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, ערבוב לשבור אותו, עד תחילת חום, על 5 דקות.
לנקז את כל אבל 1 כף. של שומן, במידת צורך.
מוסיפים פטריות, בצל ושום; מטוגנים במשך 5 דקות. מערבבים רסק עגבניות, מרק, תיבול איטלקי, עלה דפנה ו 1/2 כפית. כל מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר ומבשלים במשך 45 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה ומבשלים ספגטי עד אל דנטה, על 10 דקות או כמו תווית החבילה מפנה.
הסר עלה דפנה מן הרוטב ואת העונה עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך.
יוצקים רוטב על ספגטי, זורקים ומגישים.