ספגטי ברוטב מרינרה טונה חריף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי עם רוטב מרינרה טונה חריף. מנה אחת מכילה 494 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לכם יין, טונה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו ספגטי ברוטב צדפות חריף, עוגת ספגטי תפוחי אדמה ספירלית עם רוטב מרינרה חריף, ו מרינרה עגבניות צלויות מתובל עם סקווש ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, מחית את העגבניות בבלנדר או מעבד מזון; להפריש.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את פתיתי שום ופלפל אדום ומבשלים, ערבוב, עד השום הוא רק זהב, על 2 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מוסיפים את עגבניות מחית 3/4 כפית מלח ומבשלים, ערבוב, עד הרוטב מתעבה מעט, על 6 דקות יותר.
מוסיף את הפסטה למים רותחים ומבשלים כמו התווית מפנה; לנקז. להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את הפסטה וטונה ומבשלים, משליך, 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום.
למנה: קלוריות: 487; סה "כ שומן: 11 גרם; שומן רווי: 2 גרם; חלבון: 22 גרם; פחמימות סה" כ: 71 גרם; סוכר: 0 גרם; סיבים: 5 גרם; כולסטרול: 22 מיליגרם; נתרן: 519 מיליגרם