ספגטי בשווי מיליון דולר
אם יש לכם ספגטי, גבינת קוטג', רוטב ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו ספגטי של מיליון דולר, ספגטי של מיליון דולר, ו ספגטי של מיליון דולר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים ספגטי במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, על 12 דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך שומן.
מעבירים לקערה ומערבבים רוטב ספגטי לבשר טחון.
מניחים חצי פרוסות חמאה לתוך החלק התחתון של צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מורחים חצי הספגטי לתוך הצלחת.
מערבבים גבינת קוטג', גבינת שמנת ושמנת חמוצה יחד בקערה; להפיץ תערובת על ספגטי.
שכבת הנותרים ספגטי על תערובת שמנת. למעלה עם שאריות חמאה.
יוצקים תערובת בשר טחון על ספגטי ומורחים כדי לכסות תבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
מורחים גבינת צ ' דר על תבשיל וממשיכים לאפות עד שהגבינה נמסה ושחמה קלות, כ -15 דקות נוספות.