קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

ספגטי הפוך מראש עם ארוגולה Jalapeño פסטו וקישואים

ספגטי הפוך מראש עם ארוגולה Jalapeño פסטו וקישואים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי הפוך מראש עם Arugula Jalapeño פסטו וקישואים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 743 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עלי ארוגולה, ספגטי, קישואים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: הפוך מראש חלפיניו שמנת-עוף ממולא, מחבת איפור מראש ספגטי אפוי, ו מרק ירקות באביב הפוך מראש עם פסטו.

הוראות

1
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. לבשל פסטה רק מתחת אל דנטה על פי הוראות החבילה. בינתיים, לשלב ארוגולה, פרמזן, אגוזי מלך jalapeno בבלנדר או מעבד מזון. דופק לקצוץ ולשלב, ואז להזרים בשמן זית עם מנוע פועל. מתבלים לפי הטעם במלח.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר פסטו מסננת רשת בסדר ולתת כל עודפי שמן או לחות לנקז במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
מעבירים לקערה גדולה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מסננים פסטה ולהפעיל מיד מתחת למים קרים מאוד כדי להפסיק לבשל. לזרוק עם קישואים ופסטו לשלב.
מרכיבים שתצטרך
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
5
מגישים קר או לקרר ומגישים למחרת.