קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות1
מגזין

ספגטי וגלגלי עיניים

ספגטי וגלגלי עיניים
המתכון ספגטי ו ' עיניים יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. גשו לסופר וקנו את גבינת מוצרלה, רוטב הפסטה האהוב על משפחת קלאסיקו, בשר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: ספגטי סיר חרס ו "עיניים", גלגלי עיניים משופדים, ו עיניים מושרות.

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים בשר, תערובת מלית, מים, ביצים ורוטב פסטה 1/4 כוס. צורה לתוך 16 (2 אינץ') כדורי בשר. הכנס 1 חתיכת גבינה לתוך החלק העליון של כל כדור בשר, עם סוף חתיכת גבינה רק מראה בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
מניחים על תבנית אפייה. מעל כל אחד עם פרוסת זית להידמות גלגל העין.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים 20 עד 25 דקות. או עד כדורי בשר נעשים (160F). בינתיים, לבשל ספגטי לפי ההוראות על החבילה, השמטת מלח וחום הנותרים רוטב פסטה לפי ההוראות על צנצנת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מסננים ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מגישים עם קציצות ורוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון