קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

ספגטי ורוטב בשר

ספגטי ורוטב בשר
הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. לכו לחנות ותביאו אלט, בייקון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ספגטי ובשר, ספגטי ורוטב בשר, ו ספגטי ברוטב בשר.

הוראות

1
שים סיר גדול של מים מלוחים על הכיריים על אש גבוהה. אם אתה לטעום את המים לאחר המסת המלח זה צריך להיות מלוח למדי. זה טועם את הפסטה. מה שלא תעשה, אל תוסיף שמן למים. זה נעשה כדי לשמור על האטריות מלהידבק יחד בזמן הרתיחה, אבל זה גם ישמור על צורת רוטב הפסטה שלך דבק אטריות כאשר אתה אוכל את זה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיף את הבייקון למחבת מעל חום גבוה בינוני ומטגנים עד כמות טובה של שומן שניתנו מתוך הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבשר הטחון ומחממים אותו, מפרקים את הבשר עם מרית עד שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מעבירים את הבשר לקערה, משאירים כמה שיותר שומן במחבת.להנמיך את החום בינוני נמוך. אתה צריך על כף של שומן שניתנו במחבת, אם יש לך באופן משמעותי פחות או יותר, לזרוק קצת החוצה או להוסיף קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיף את הבצל, גזר ושום, ו sauté עד הבצל רך ואת התערובת היא על 1/3 של הנפח המקורי שלה. תלוי כמה קטן אתה לקוביות הבצל שלך, זה צריך לקחת בין 10 ל 15 דקות. זה המקום שבו הרוטב שלך מקבל הרבה הטעם שלה, אז לא לקמץ בזמן. להגביר את החום גבוה, ואז להחזיר את הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את היין הלבן ומרתיחים עד שכמעט לא נשאר נוזל, ערבוב כדי למנוע שריפה. זה לא רק שורף את האלכוהול, זה מרכז את הטעם של היין.להנמיך את החום בינוני נמוך ולהוסיף את עגבניות משומר, קטשופ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ1.5 גרם פלפל ירוק קצוץ
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
אלכוהולאלכוהול
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
שים את האורגנו בכף ידך, ולאחר מכן השתמש ביד השנייה שלך כדי לשפשף את האורגנו בתנועה מעגלית כדי למחוץ אותו לאבקה לפני הוספת אותו למחבת. לנו מרית לשבור את העגבניות, להיזהר לא להשפריץ מיץ עגבניות על עצמך. עד עכשיו המים שלך צריכים להיות רותחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הוסף את הפסטה ומערבבים במהלך הדקות הראשונות של הבישול כדי למנוע ממנו להידבק זה לזה. אני בדרך כלל להרתיח פסטה במשך 1 דקה פחות ממה כיוונים החבילה אומרים (כלומר 8 דקות במקום 9).רוטב הבשר שלך נעשה כאשר הפסטה שלך נעשית. אתה יכול גם צלחת הפסטה העליון עם רוטב, או באופן אישי אני אוהב לזרוק את הפסטה ישר לתוך הרוטב ולזרוק אותו יחד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר