קושיבינוני
מוכן ב29 דק.
מנות2
ציון בריאות28
מגזין

ספגטי ורוטב בשר

ספגטי ורוטב בשר
הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. לכו לחנות ותביאו אלט, בייקון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ספגטי ובשר, ספגטי ורוטב בשר, ו ספגטי ברוטב בשר.

הוראות

1
שים סיר גדול של מים מלוחים על הכיריים על אש גבוהה. אם אתה לטעום את המים לאחר המסת המלח זה צריך להיות מלוח למדי. זה טועם את הפסטה. מה שלא תעשה, אל תוסיף שמן למים. זה נעשה כדי לשמור על האטריות מלהידבק יחד בזמן הרתיחה, אבל זה גם ישמור על צורת רוטב הפסטה שלך דבק אטריות כאשר אתה אוכל את זה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיף את הבייקון למחבת מעל חום גבוה בינוני ומטגנים עד כמות טובה של שומן שניתנו מתוך הבייקון.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבשר הטחון ומחממים אותו, מפרקים את הבשר עם מרית עד שהוא מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מעבירים את הבשר לקערה, משאירים כמה שיותר שומן במחבת.להנמיך את החום בינוני נמוך. אתה צריך על כף של שומן שניתנו במחבת, אם יש לך באופן משמעותי פחות או יותר, לזרוק קצת החוצה או להוסיף קצת שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיף את הבצל, גזר ושום, ו sauté עד הבצל רך ואת התערובת היא על 1/3 של הנפח המקורי שלה. תלוי כמה קטן אתה לקוביות הבצל שלך, זה צריך לקחת בין 10 ל 15 דקות. זה המקום שבו הרוטב שלך מקבל הרבה הטעם שלה, אז לא לקמץ בזמן. להגביר את החום גבוה, ואז להחזיר את הבשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את היין הלבן ומרתיחים עד שכמעט לא נשאר נוזל, ערבוב כדי למנוע שריפה. זה לא רק שורף את האלכוהול, זה מרכז את הטעם של היין.להנמיך את החום בינוני נמוך ולהוסיף את עגבניות משומר, קטשופ, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
14 כוס גבינת רומנו מגוררת14 כוס גבינת רומנו מגוררת
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
אלכוהולאלכוהול
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
שים את האורגנו בכף ידך, ולאחר מכן השתמש ביד השנייה שלך כדי לשפשף את האורגנו בתנועה מעגלית כדי למחוץ אותו לאבקה לפני הוספת אותו למחבת. לנו מרית לשבור את העגבניות, להיזהר לא להשפריץ מיץ עגבניות על עצמך. עד עכשיו המים שלך צריכים להיות רותחים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הוסף את הפסטה ומערבבים במהלך הדקות הראשונות של הבישול כדי למנוע ממנו להידבק זה לזה. אני בדרך כלל להרתיח פסטה במשך 1 דקה פחות ממה כיוונים החבילה אומרים (כלומר 8 דקות במקום 9).רוטב הבשר שלך נעשה כאשר הפסטה שלך נעשית. אתה יכול גם צלחת הפסטה העליון עם רוטב, או באופן אישי אני אוהב לזרוק את הפסטה ישר לתוך הרוטב ולזרוק אותו יחד לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'