ספגטי ורוטב בשר
הכנת המנה לוקחת כ 29 דקות. לכו לחנות ותביאו אלט, בייקון, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חתיכות פקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קינמון פקאן כקינוח. מתכונים דומים: רוטב ספגטי ובשר, ספגטי ורוטב בשר, ו ספגטי ברוטב בשר.
הוראות
שים סיר גדול של מים מלוחים על הכיריים על אש גבוהה. אם אתה לטעום את המים לאחר המסת המלח זה צריך להיות מלוח למדי. זה טועם את הפסטה. מה שלא תעשה, אל תוסיף שמן למים. זה נעשה כדי לשמור על האטריות מלהידבק יחד בזמן הרתיחה, אבל זה גם ישמור על צורת רוטב הפסטה שלך דבק אטריות כאשר אתה אוכל את זה.
מוסיף את הבייקון למחבת מעל חום גבוה בינוני ומטגנים עד כמות טובה של שומן שניתנו מתוך הבייקון.
מוסיפים את הבשר הטחון ומחממים אותו, מפרקים את הבשר עם מרית עד שהוא מבושל.
מעבירים את הבשר לקערה, משאירים כמה שיותר שומן במחבת.להנמיך את החום בינוני נמוך. אתה צריך על כף של שומן שניתנו במחבת, אם יש לך באופן משמעותי פחות או יותר, לזרוק קצת החוצה או להוסיף קצת שמן זית.
מוסיף את הבצל, גזר ושום, ו sauté עד הבצל רך ואת התערובת היא על 1/3 של הנפח המקורי שלה. תלוי כמה קטן אתה לקוביות הבצל שלך, זה צריך לקחת בין 10 ל 15 דקות. זה המקום שבו הרוטב שלך מקבל הרבה הטעם שלה, אז לא לקמץ בזמן. להגביר את החום גבוה, ואז להחזיר את הבשר למחבת.
מוסיפים את היין הלבן ומרתיחים עד שכמעט לא נשאר נוזל, ערבוב כדי למנוע שריפה. זה לא רק שורף את האלכוהול, זה מרכז את הטעם של היין.להנמיך את החום בינוני נמוך ולהוסיף את עגבניות משומר, קטשופ, מלח ופלפל.
שים את האורגנו בכף ידך, ולאחר מכן השתמש ביד השנייה שלך כדי לשפשף את האורגנו בתנועה מעגלית כדי למחוץ אותו לאבקה לפני הוספת אותו למחבת. לנו מרית לשבור את העגבניות, להיזהר לא להשפריץ מיץ עגבניות על עצמך. עד עכשיו המים שלך צריכים להיות רותחים.
הוסף את הפסטה ומערבבים במהלך הדקות הראשונות של הבישול כדי למנוע ממנו להידבק זה לזה. אני בדרך כלל להרתיח פסטה במשך 1 דקה פחות ממה כיוונים החבילה אומרים (כלומר 8 דקות במקום 9).רוטב הבשר שלך נעשה כאשר הפסטה שלך נעשית. אתה יכול גם צלחת הפסטה העליון עם רוטב, או באופן אישי אני אוהב לזרוק את הפסטה ישר לתוך הרוטב ולזרוק אותו יחד לפני ההגשה.